De (w)ondergoede Dokter

Problemen en kwaaltjes aanhoren, het leven gemakkelijker maken, mensen helpen om zich comfortabel te voelen, een oplossing voorstellen en eventueel na verloop van tijd bijsturen.

Mijn liefde voor bh’s

“Waarom heb je eigenlijk gekozen om bh’s en lingerie te verkopen?”. Die vraag krijg ik het vaak sinds ik als (w)ondernemer (= ondernemer in Wondergoed) ben gestart.

Mijn eerste maand als (w)ondernemer

Ondernemersbloed heb ik altijd gehad, maar om (w)ondernemer te zijn, heb ik me toch even stevig moeten heruitvinden.

Om heel eerlijk te zijn? Stress, schrik, tranen en twijfel. Zo ging het er aan toe in mijn hoofd. De vragen bleven komen en na een tijdje begin je zelfs aan jezelf te twijfelen.

Wendy Adams opent Wondergoed

Openingsbrief

(w)ondernemer in hart en nieren
(of in borst en billen?)

Goh, naar deze dag heb ik zo hard uitgekeken. Maanden ben ik al bezig met mijn nieuwe winkel piekfijn aan te kleden en te voorzien van de beste producten voor jullie. Maanden ben ik al aan het uitkijken naar deze dag, waarop Wondergoed eindelijk opengaat en ik jullie blije gezichten mag ontvangen. De champagne stond al koud, de hapjes had ik al uitgekozen en ik had mijn speech al geschreven. En die speech was echt grappig ze!

Wondergoed is een speciaalzaak in lingerie

Speciaalzaak

Als mama van drie kinderen weet ik als geen ander hoe chaotisch het leven kan zijn. Daarom willen we u bij Wondergoed zorgen dat u in één winkel terecht kan voor al uw vragen en problemen als het gaat over ondergoed.

Wendy haar weg naar Wondergoed

De weg naar Wondergoed

(w)onderweg
De weg naar Wondergoed

Wat ben ik wonderblij dat jij de tijd neemt om deze tekst te lezen. In deze “De Weg naar Wondergoed” neem ik jullie mee in een mijn avontuur van het afgelopen jaar. Een avontuur dat bijzonder leerrijk bleek en zo fantastisch was. Aan dat avontuur heb ik mijn nieuwe winkel overgehouden en ik kan niet wachten om jullie hier allemaal te verwelkomen.

aangepaste openingstijden juli & augustus

dinsdag tot en met vrijdag zijn we doorlopend open van 10u00 tot 17u00
zaterdag van 10u00 tot 16u00

Jaarlijks verlof van 3 tot en met 19 augustus