Aanbod Wondergoed - nachtmode

Nachtmode heeft één doel: thuiskomen in je eigen kleren.

Wondergoed & nachtmode

Voor de gezondheid zou je best 8u slaap hebben per nacht. Snel (w)onder de dekens kruipen dus!
Het drukke leven laat dat niet altijd toe, dus moet je er voor zorgen dat de nachtrust die je hebt, best zo comfortabel mogelijk verloopt. Een goede pyjama doet exact dat.

Nachtmode kan je bij Wondergoed vinden voor zowel dames, heren als kinderen en dat met een uitgebreid assortiment. Woody, Götzburg, Calida, Lords & Lilies en Ringella zijn al enkele namen waarvan we kwalitatief hoogstaande nachtmode aanbieden.

Bij nachtmode denken we al snel uitsluitend aan pyjama’s, maar ons aanbod is veel groter dan dat. We bieden ook kamerjassen, pantoffels, nachtkleedjes en ponnetjes aan.

Wendy Adams

Homewear

Met het thuiswerk van de afgelopen twee jaar werd al snel duidelijk dat we veel oncomfortabele kleding dragen. Als dat niet nodig is, dan kunnen we het onszelf beter zo comfortabel mogelijk maken.

Wij helpen u graag verder!

Kom langs in de lingerie speciaalzaak in Oud-Turhout of  maak een afspraak om in alle rust onze aanpak en ons aanbod te ontdekken.

 Openingsuren Wondergoed

Dinsdag tot vrijdag
09u30 – 12u00 en 13u00 – 18u00
zaterdag
10u00 – 17u00

zondag en maandag gesloten

Een greep uit de collectie van de nachtmode bij Wondergoed in Oud-Turnhout.

De oplossing is homewear.
Homewear biedt u een elegante oplossing voor een dag thuiswerken of een dag rond het huis doorbrengen. Trendy en toch comfortabel, wat wil je nog meer?

Homewear is zowel te verkrijgen voor mannen als voor vrouwen en ik weet zeker dat ik een lach op je gezicht zal zien als je het comfort voelt!

Thuiswerken is een zegen voor comfort.
Wendy Adams
zaakvoerster

Merken

Om jullie al een idee te geven van welke merken Wondergoed aanbiedt, kan je hieronder al kort de merken zien. Klik erop om op de merkpagina toelichting en beeld te krijgen bij het merk. Natuurlijk is dat niet het volledige aanbod en kan je voor uitleg en advies terecht in onze winkel.