Aanbod Wondergoed - nachtmode

Nachtmode heeft één doel: thuiskomen in je eigen kleren.

Wondergoed & nachtmode

Voor de gezondheid zou je best 8u slaap hebben per nacht. Snel (w)onder de dekens kruipen dus!
Het drukke leven laat dat niet altijd toe, dus moet je er voor zorgen dat de nachtrust die je hebt, best zo comfortabel mogelijk verloopt. Een goede pyjama doet exact dat.

Nachtmode kan je bij Wondergoed vinden voor zowel dames, heren als kinderen en dat met een uitgebreid assortiment. Woody, Götzburg, Calida, Lords & Lilies en Ringella zijn al enkele namen waarvan we kwalitatief hoogstaande nachtmode aanbieden.

Bij nachtmode denken we al snel uitsluitend aan pyjama’s, maar ons aanbod is veel groter dan dat. We bieden ook kamerjassen, pantoffels, nachtkleedjes en ponnetjes aan.

Wendy Adams

Homewear

Er is niks zo leuk als een hele dag in je eigen huis vertoeven. Of je nu aan het thuiswerken bent of gewoon vakantie hebt, je komt nergens zo tot rust als in je eigen huis. Je wil je dan niet volledig optutten, maar je wil er ook niet bijlopen als een slons, dus bestaat er zoiets als… homewear. Zo maken we het onszelf super comfortabel en boeten we niet in qua stijl.

Wij helpen u graag verder!

Kom langs in de lingerie speciaalzaak in Oud-Turhout of  maak een afspraak om in alle rust onze aanpak en ons aanbod te ontdekken.

 Openingsuren Wondergoed

Dinsdag tot vrijdag
09u30 – 12u00 en 13u00 – 18u00
zaterdag
10u00 – 17u00

zondag en maandag gesloten

Een greep uit de collectie van de nachtmode bij Wondergoed in Oud-Turnhout.

Met homewear zit je altijd goed! (Een grapje moet kunnen, hè).

Homewear biedt een elegante oplossing om een hele dag comfortabel thuis te zijn en er nog altijd even fantastisch uit te zien. Het kan dienen voor thuiswerk, maar je kan het eigenlijk altijd dragen als je thuis bent.

Homewear is zowel te verkrijgen voor mannen als voor vrouwen en het comfort van deze kleding tovert een lach op ieders gezicht.

Als je op zoek bent naar comfort, hoef je niet verder te kijken.
Wendy Adams
zaakvoerster

Merken

Om jullie al een idee te geven van welke merken Wondergoed aanbiedt, kan je hieronder al kort de merken zien. Klik erop om op de merkpagina toelichting en beeld te krijgen bij het merk. Natuurlijk is dat niet het volledige aanbod en kan je voor uitleg en advies terecht in onze winkel.