Wondergoed aanbod: ondergoed
Comfort en stijl kunnen hand in hand gaan. Bovenal moet je je goed in je vel voelen.

Wondergoed & ondergoed

Iedereen kent het gevoel van een onderbroek die niet juist zit. Vervelend, hè? Dat gevoel kan je dag volledig de verkeerde richting insturen. Of je nu de hele dag moet bewegen of achter je computer zit of presentaties moet geven, als je je niet comfortabel voelt, gaat je dag veel moeizamer.

Gelukkig is het omgekeerde ook waar! Als je je erg comfortabel voelt in je ondergoed, dan heb je meer vertrouwen en dat straal je ook uit. Daarom is het belangrijk dat je het juiste ondergoed kiest voor jouw lichaam en bij Wondergoed helpen we je bij die zoektocht.

Door middel van persoonlijke bediening en vertrouwde sfeer nemen we je mee doorheen ons ruim assortiment ondergoed, comfortwear en shapewear.

Wendy Adams

(w)Onderbouwd advies

Het juiste ondergoed is afhankelijk van materiaal, maat en pasvorm, maar het soort outfit en de kleur van die outfit zijn ook erg belangrijk. Zo draag je namelijk best geen wit ondergoed onder een witte broek, maar best iets huidkleurigs, iets in een grijstint. Zelfs rood kan beter onder een witte broek!

Wij helpen je graag verder!

Kom langs in de lingerie speciaalzaak in Oud-Turhout of  maak een afspraak om in alle rust onze aanpak en ons aanbod te ontdekken.

 Openingsuren Wondergoed

Dinsdag tot vrijdag
09u30 – 12u00 en 13u00 – 18u00
zaterdag
10u00 – 17u00

zondag en maandag gesloten

Ondergoed bij Wondergoed

Je hebt ook heel wat verschillende soorten ondergoed natuurlijk, want buiten de basics, heb je ook nog allerlei vormen die vallen onder comfortwear of shapewear. De namen spreken voor zich, maar de essentie is dezelfde: 

bij Wondergoed bieden we oplossingen voor jouw problemen!
Wendy Adams
zaakvoerster

Ondergoed

Niks zo belangrijk als goede basics en dat begrijpen we bij Wondergoed. Kwalitatieve, comfortabele merken en persoonlijk advies op maat! Om jullie al een idee te geven van welke merken Wondergoed aanbiedt, kan je hieronder al kort de merken zien. Klik erop om op de merkpagina toelichting en beeld te krijgen bij het merk.

Comfortondergoed

Meer dan ooit kiezen we voor comfortabele kleding en ondergoed ziet dezelfde trend. Of het nu gaat om de Soft Stretch slip, beugelloze BH’s of iets vrij nieuw als de menstruatieslip. Je kan ervan op aan dat Wondergoed de trends nauwgezet volgt en het aanbod altijd uitbreidt!

 

Chantelle heeft, naar goede gewoonte, met de menstruatieslip niet in problemen, maar in oplossingen gedacht. Ze bieden een alternatief aan voor de traditionele menstruatieproducten en doen dat zonder afbreuk te doen aan verfijndheid en vrouwelijkheid.

Hoe werkt het?
De anti-lektechnologie zit ingebouwd in de slip, waardoor je een erg veilige oplossing hebt, die je een hele dag comfort geeft. Het membraansysteem is maar 3mm dik en is daarenboven naadloos. In het membraan zitten drie lagen: Bovenaan een laagje ademend biokatoen voor een droog gevoel, gevolgd door een absorberende laag die bacterievorming en geuren voorkomt en tot slot de ondoordringbare buitenlaag die lekkage uitsluit. De membraantechnologie zorgt dat je een optimale bescherming geniet, de hele dag lang, ook bij hevige bloedingen.

Voordelen?

  • De slip biedt een vochtabsorptie (of lekvrije periode) van 12 uur.
  • Het is vrij van chemicaliën.
  • Het is duurzaam, want je kan het, in tegenstelling tot traditionele menstruatieproducten, wassen.
  • Het is geurloos, droog, ultradun en onzichtbaar onder kleding.

 

Om jullie al een idee te geven van welke merken Wondergoed aanbiedt, kan je hieronder al kort de merken zien. Klik erop om op de merkpagina toelichting en beeld te krijgen bij het merk.

Shapewear

Hier volgen we visie van Spanx: It’s not about making you look thinner, it’s about no lines. Bij Wondergoed kunnen we heel specifiek advies geven, ook voor dat ene speciale evenement of die specifieke outfit.