Wondergoed aanbod: speciaalzaak

We willen zoveel mogelijk mensen helpen.

Cupmaatje meer

“Heb je ook iets in mijn maat?”
“Verkoop je ook grote maten?”

Ik krijg die vragen regelmatig hier. Persoonlijk ben ik al heel blij dat jullie de vraag stellen, want jammer genoeg is de drempel voor sommigen nog te groot om binnen te stappen. Ze hebben een angst voor teleurstelling, of denken op voorhand al “Och, ze zullen toch niks voor mij hebben”… Of er wordt een boodschapper gestuurd, die al even moet polsen naar ons aanbod.

Het breekt mijn hart om zulke taferelen te zien. Vooral omdat we hier een échte lingeriespeciaalzaak zijn. Dat wil zeggen dat we er juist zijn om jullie te helpen, zeker als het gaat om de “buitenmaten”. We zijn er om je bij te staan met expertise, advies én een aanbod. We hebben ons hiervoor ook verdiept in wat de noden zijn, welke merken onmisbaar zijn en zijn in zee gegaan met merken die juist DAT aanbieden wat je nodig hebt als je een cupmaatje meer hebt.

ULLA_Logo_RGB

Maatje meer!?

Om je een idee te geven; bij Wondergoed kunnen we je helpen tot een Europese omtrek van 130 (Franse 145) en een cupmaat tot en met K, L, M, N. Je kan trouwens ook verder lezen hierover op deze blog.

(W)onderonsje?

Twijfel je nog om advies te vragen? Geen nood! Ik maak nog altijd graag tijd voor je tijdens een (w)onderonsje. Dat is de naam die we gaven aan ons privé-advies, die we voor- of na de uren organiseren speciaal voor jou.

 Openingsuren Wondergoed

Dinsdag tot vrijdag
09u30 – 12u00 en 13u00 – 18u00
zaterdag
10u00 – 17u00

zondag en maandag gesloten

Wondergoed speciaalzaak Oud-Turnhout

Waarom bieden we Ulla aan als merk bij Wondergoed?
Omdat we ons als speciaalzaak geroepen voelen om zo veel mogelijk mensen te helpen, Ulla specialiseert zich in de grotere maten en omtrekken daar waar anderen het laten afweten.

Bij een grotere cupmaten en grote omvangmaten is een zeer goede pasvorm en ondersteuning van groot belang.
De cupmaten van Ulla lopen van cup B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M t/m cup N. Met omvang 65 tot 130. Dat geeft ze de mogelijkheid om héél veel dames te helpen. Zeker zij die al vaker moeite hadden met de juiste maat vinden.

Wanneer mijn klanten een bh van Ulla aantrekken ervaren ze meteen waarom wij dit merk Wondergoed-waardig vinden. Dankzij Ulla kan ik jullie helpen met fantastische bh’s in grote cupmaten, sport bh’s en grote cup body’s .

Kom thuis bij ons!
Wendy Adams
zaakvoerster