Lingerie Wondergoed
Kom thuis bij Wondergoed en start je zoektocht in alle discretie.

Wondergoed & lingerie

Een vollere décolleté? Een kleinere boezem? Een slanker silhouet? Een buikje te verdoezelen? Wat je doel ook is, bij Wondergoed voorzien we in al jouw noden en wensen.

Met ons concept spelen we in op kwaliteit, vertrouwen en een aangename winkelervaring. Het voelt hier haast als thuiskomen.

We onderscheiden ons door onze persoonlijke en vriendelijke bediening. We bieden kwaliteitsmerken aan in lingerie, ondergoed en nachtmode voor dames, heren en kinderen. Bovenal van belang is de pasvorm en de kwaliteit van wat je koopt. Laat me je dus bijstaan bij je zoektocht!
“Het is mijn doel de drempelvrees om een lingeriewinkel te bezoeken, weg te nemen. Als ik daarin slaag, dan is mijn winkel een succes.” _ Wendy Adams

Wendy Adams

Wij gaan voor de juiste lingerie

We staren ons niet blind op één merk, maar kiezen in plaats daarvan voor lingerie die uw figuur beter doet uitkomen. Met persoonlijke begeleiding en advies vinden we samen de juiste oplossing.

We kiezen op basis van vier criteria: de juiste pasvorm, de juiste maat, het juiste model en de beste kwaliteit.

Wij helpen je graag verder!

Kom langs in onze wondermooie lingerie speciaalzaak in Oud-Turnhout of maak een afspraak om in alle rust ons aanbod en ons advies te ontdekken.

 Openingsuren Wondergoed

Dinsdag tot vrijdag
09u30 – 12u00 en 13u00 – 18u00
zaterdag
10u00 – 17u00

zondag en maandag gesloten

Wendy in haar speciaalzaak

Iedereen is anders en ook elk lichaam is anders. Iedere vrouwenborst is zelfs uniek.
Daarom bieden we bij Wondergoed een assortiment van merken aan, waardoor we iedere specifieke pasvorm kunnen aanbieden.

Toen ik de quote las hieronder wist ik meteen dat ik hem ergens op mijn website wilde:

There is only one body type: beautiful
Wendy Adams
zaakvoerster

Volledig de waarheid en dat is ook wat ik wil bereiken met Wondergoed. Iedereen is anders, maar iedereen is prachtig.

Iedere borst verdient steun en een goede BH. Ons maatwerk geeft het beste silhouet aan jouw unieke vormen. We zorgen voor elegantie, ook voor een maatje meer. Heb je daarentegen een minder volle buste? Ook dan kan de juiste BH wonderen doen.

Merken

Om jullie al een idee te geven van welke merken Wondergoed aanbiedt, kan je hieronder al kort de merken zien. Klik erop om op de merkpagina toelichting en beeld te krijgen bij het merk. Natuurlijk is dat niet het volledige aanbod en kan je voor uitleg en advies terecht in onze winkel.