Er zijn echt wel veel modellen op de markt, hè? … Oh, nee, ik heb het niet over al die prachtige dames die ons hoofd gek maken telkens ze verschijnen in een reclame of op sociale media. Of die modellen dan gefilterde versies zijn of niet, dat laat ik nog in het midden. Over dat soort modellen gaan we het vandaag hoegenaamd niet hebben! Nee…

We gaan het hebben over, je raad het al, de modellen van bh’s.

Niet ieder model van bh past goed. Dat heb ik de afgelopen jaren aan den lijve mogen ondervinden. Dat is ook niet verwonderlijk, want geen enkele borst is hetzelfde. Jij hebt er twee en die zijn al niet hetzelfde! Laat staan dat de jouwe en de mijne hetzelfde zouden zijn.

Om een lang verhaal kort te maken: borsten verschillen. Dan mag je me zeker voor gek verklaren om met een winkel te beginnen dat zulk een moeilijk product als hoofdproduct verkoopt! Geloof me, ik verklaar mezelf soms ook voor gek, hoor. Ik heb me, gepassioneerd en geïntrigeerd, verdiept, getest, verdiept, getest, verdiept, getest… nu, je snapt het wel. Ik heb me dus verdiept en ik heb getest! Dat deed ik met vrijwilligers (chinees of niet), slachtoffers (chinees), meningen verzameld en … opnieuw getest. Het is duidelijk niet over één nacht ijs gegaan!

De casting die we hier voor de winkel hebben gedaan (en nog steeds doen), is een erg minutieus proces. Dit is een serieuze casting! In mijn eerste naïviteit dacht ik dat ik een goed merk moest vinden en dat daar de kous mee af zou zijn! … Maar zo werkt het niet. Waarom zit die ene broek van dat ene merk voor de ene precies goed en voor de andere totaal niet? Die vragen hielden me overdag, ‘s nachts, tijdens mijn pauzes en alle andere momenten die je kan bedenken bezig.

Is er één model dat voor iedereen past? Jammer genoeg heeft mijn zoektocht daar geen oplossing voor gegeven. Het bestaat gewoonweg niet! Net zo uniek als we allemaal zijn, zijn onze borsten dat ook. Het is dan ook een kunst om een model te vinden dat perfect past voor jouw borsten en het is mijn roeping om je daarmee te helpen. Of dat model voorgevormd, niet voorgevormd, balconet, plugne, push-up, … moet zijn, daar kunnen we het tijdens het pasmoment over hebben.

Wat maakt een bh dan juist tot een goede bh? Enerzijds is het allerbelangrijkste kenmerk van de bh de pasvorm voor jouw lichaam. Daarnaast is het vakmanschap erachter ook van erg groot belang. De zoektocht naar goede modellen van bh’s laat je maar aan Castingbureau Wondergoed over, geleid door casting director Wendy! Want vooraleer jij een bh past in de winkel, zijn er al heel wat modellen afgevallen in de vorige rondes. Sneu, maar alleen het beste voor Wondergoed.

Ben je benieuwd welk model het beste bij jou past? Laten we dan samen even proberen in de winkel. Ik meet je volledig op, stel bijpassende modellen voor, jij past en we gaan samen zoeken naar het allerbeste model voor jouw lichaam. Ik heb er al zin in!

Veel liefs
Wendy

Share