Wendy Adams opent Wondergoed

(w)ondernemer in hart en nieren (of in borst en billen?)

Goh, naar deze dag heb ik zo hard uitgekeken. Maanden ben ik al bezig met mijn nieuwe winkel piekfijn aan te kleden en te voorzien van de beste producten voor jullie. Maanden ben ik al aan het uitkijken naar deze dag, waarop Wondergoed eindelijk opengaat en ik jullie blije gezichten mag ontvangen. De champagne stond al koud, de hapjes had ik al uitgekozen en ik had mijn speech al geschreven.

Nu, we weten allemaal dat we al twee jaar onder voorwaarden buitenkomen en dat is nu niet anders met recente uitbraken en cijfers en alles wat met Corona te maken heeft. Jammer genoeg heb ik daarom de receptie moeten schrappen. Een receptie waarop ik iedereen die me zo hard heeft gesteund en geholpen kon bedanken. De receptie gaat dan misschien niet door, maar ik wil koste wat het kost de kans grijpen die ik heb (zij het vanop afstand), om toch iedereen te bedanken voor wat ze voor mij hebben gedaan.
Daarom, ten eerste, wil ik mijn familie en vrienden bedanken, die me de laatste maanden hebben zien zwoegen of zelf mee zijn komen zwoegen. Merci! Daarnaast wil ik ook de vertegenwoordigers en de aannemers bedanken die de winkel hebben aangekleed en ingekleed. Ook daarvoor, merci!

Het verhaal van wondergoed is een wondermooi verhaal geworden waarin ik op wonderbaarlijke wijze wondermooie mensen heb mogen leren kennen. Ik heb ook geleerd dat er veel knappe koppen rondlopen die samen met mij heel wat zalige ideeën hebben uitgewerkt. Van het maken van het visitekaartje tot het interieur van de winkel waar ik zo trots op ben. Ook bij het samenstellen van het wondergoed-aanbod, kon ik rekenen op de ervaring en kennis van mijn vertegenwoordigers. Sommige onder jullie hebben me zelf uitgenodigd in jullie winkel, zodat ik tips & tricks kon leren van mensen die er al jarenlang midden in zitten. Da’s een onbetaalbaar cadeau en daarvoor echt mijn grootste dank. Merci!

Last, but zeker not least! Mijn geweldige partner en mijn drie schitterende kinderen. Tom, mijn absolute rots, die mijn paniekskes telkens kon doen verdwijnen en zich ook bezighoudt met de cijfertjes en de papieren van Wondergoed. Mijn drie kinderen waren bij alle stadia van het proces zo enthousiast dat mijn moederhart telkens ook nog sneller ging slaan door die drie. Ze ruilden hun eigen knuffeltijd in om de nieuwste woody pyjama’s uit te kiezen, en ook hun mening was een onbetaalbare toegevoegde waarde.

Ik kan niet wachten om jullie te mogen verwelkomen en dankzij Corona staat mijn deur ook letterlijk altijd open. Kom dus zeker een kijkje nemen, of zoals we het hier zo graag zeggen: Wonder maar eens binnen bij Wondergoed.

Jullie glazen staan alvast koud!
Tot snel!

Liefs
Wendy

Share

aangepaste openingstijden juli & augustus

dinsdag tot en met vrijdag zijn we doorlopend open van 10u00 tot 17u00
zaterdag van 10u00 tot 16u00

Jaarlijks verlof van 3 tot en met 19 augustus