Problemen en kwaaltjes aanhoren, het leven gemakkelijker maken, mensen helpen om zich comfortabel te voelen, een oplossing voorstellen en eventueel na verloop van tijd bijsturen. Ik kon hier de job van dokter aan het beschrijven zijn, maar niets is minder waar, want ik ben gewoon mijn eigen job aan het beschrijven! Oké, ik geef toe dat mijn schooltijd een beetje minder lang is geweest dan de dokters die studeren voor ziektes of levensbedreigende situaties. Ik wil niet pretenderen dat we dezelfde job hebben (verre van!). En toch voel ik een grote verantwoordelijkheid voor mijn klanten tijdens “consultaties” waarin ze mij hun problemen uitleggen en hopen dat ik met de juiste oplossingen kan komen.

Een kwaaltje waarmee ik vaak help? Een onderbroek vinden die past. Dat is zowat het niezen van de lingeriewereld: veelvoorkomend, veel oorzaken en je hoopt snel een oplossing te vinden alvorens je in een gênante situatie terechtkomt. Er ligt hier een grapje voor het rapen met niezen en billen, maar ik laat het even zo! 😉

Iedereen kent ook de volgende symptomen:

– een onderbroek die in je naad kruipt
– een onderbroek die te strak zit
– een onderbroek waardoor we vieze geurtjes krijgen (vaak o.w.v. synthetische materialen)
– een onderbroek waardoor onze billen elkaar kleven (ook vaak o.w.v. de stof)
– een onderbroek die te fel zichtbaar is onder de kledij
– een onderbroek waarvan de heupband aan het einde van de dag zo sterk in onze huid staat, dat ons vel kan dienen als reclamebord voor het merk van de onderbroek.

Kortom, er zijn heel wat slechte onderbroeken. Of beter; er zijn heel wat onderbroeken die niet perfect zijn voor jou. Als lingeriespeciaalzaak wil ik soelaas bieden voor al die problemen en zorgen dat je buiten wandelt met een onderbroek die voelt als een oplossing voor jouw probleem.

De afgelopen jaren en maanden verdiepte ik me om die reden in (w)onderbroekland. Het is een heuse reis geweest, want er is zoveel diversiteit! Ik leerde een hoop nieuwe modellen kennen. Zo waren er met stof omhulde, zachte heupbanden, tot fietsonderbroeken die het schuren van de billen tegen het zadel tegengaan, tot waterdoorlatende onderbroeken en absorberende onderbroeken zoals de menstruatieslip, tot stevige modellen die het buikje naar binnen drukken, tot de naadloze modellen waarvan je haast niet voelt dat je ze aanhebt.

Bij Wondergoed luisteren we eerst naar de symptomen, stellen we wat diepere vragen, stellen we de juiste diagnose vast en schrijven we vervolgens de juiste onderbroek voor. Jammer dat de mutualiteiten het nog niet terugbetalen! 😉

Liefs,
Wendy

Share