Wendy haar weg naar Wondergoed

(w)onderweg
De weg naar Wondergoed

Wat ben ik wonderblij dat jij de tijd neemt om deze tekst te lezen. In deze “De Weg naar Wondergoed” neem ik jullie mee in een mijn avontuur van het afgelopen jaar. Een avontuur dat bijzonder leerrijk bleek en zo fantastisch was. Aan dat avontuur heb ik mijn nieuwe winkel overgehouden en ik kan niet wachten om jullie hier allemaal te verwelkomen.

Sommigen van jullie kennen mij al langer en heb ik mogen verzorgen tijdens die 16 mooie voorgaande jaren. De passie om ervoor te zorgen dat jij je goed voelde, was mijn drijfveer en maakte dat ik elke dag met een glimlach kwam werken. Ik merkte daarentegen dat ik een nieuwe uitdaging nodig had, maar die passie voor jullie bleef dezelfde.
Die nieuwe uitdaging kreeg snel vorm in mijn hoofd en ik wist wat ik wilde doen. Vroeger maakte ik jullie nagels, voetjes en snoetjes mooi, maar nu kies ik voor iets helemaal anders. Met de nieuwe winkel zullen we er nog steeds voor zorgen dat je je goed voelt in je vel, maar dat nemen we dit keer letterlijk.
… een lingeriewinkel!

Het concept was geboren en ik wist exact wat ik wilde doen. Maar, en dat was niet te onderschatten, ik had nog een naam nodig! Ik heb mezelf zelden op mijn gemak gevoeld in een lingeriewinkel en ik wilde bovenal een plek creëren waar iedereen zich altijd comfortabel zou voelen. Eigenlijk een beetje thuiskomen in mijn winkel.

Goed voelen… Lingerie. Wonderlijk voelen. Ondergoed. Wonder in ondergoed. Goed voelen bij Wendy. Wendy’s Ondergoed. Wonderwel in Wendy’s Ondergoed. …

Wondergoed!

Ik kan zelfs niet beschrijven hoe blij ik was met die naam. Wondergoed. Het beschrijft zo puur en zo eerlijk wat ik wil doen voor jullie, dat ik er gewoon spontaan van moet lachen telkens wanneer ik het uitspreek. En, ook niet onbelangrijk, ik kan er HEEL veel woordspelingen mee maken!

Daarbij, zij die me kennen, weten dat ik geen half werk doe. Het is alles of niks en altijd met volle goesting. Wendy Style. Ik zorg niet enkel zomaar voor jouw ondergoed. Het is veel meer dan dat. We doen hier alledaags comfort, maar we doen ook shapewear, nachtmode en pyjama’s. En we zorgen ook voor dat ene speciale of intieme moment…
Hoewel er op deze website veel foto’s met BH’s te vinden zijn, zijn we er duidelijk niet alleen voor vrouwen. Plus, ik hou van shoppen, dus het is voor mij een echt plezier om een aanbod samen te stellen speciaal voor jullie.

Om even op te lijsten wat we allemaal hebben: herenboxers, (w)onderlijfkes, herenpyjama’s & homewear voor heren.
Kinderondergoed, kinder-bh’tjes, kinderpyjama’s, onderlijfjes, topjes, kamerjassen en pantoffels.
BH’s, nachtkleedjes, naadloze tot corrigerende slips, strings, shorties, maar ook cozy homewear, pyjama’s en body’s.

En ook dit is Wendystyle, hè mannekes, dus ik ben nog niet klaar! Kom zeker zelf eens kijken! Dan kan je zelf ondervinden dat Wondergoed er is voor iedereen, voor al jouw noden en om je goed te voelen. Geen drempelvrees nodig en geen gêne hier. De winkel moet je kunnen zien als je eigen slaapkamer, geschilderd in kalmerend wit, afgewerkt met een gouden kantje (want hier is iedereen goud), een tapijtje voor de gezelligheid en een vertrouwd gezicht. Dus kom thuis bij ons!

Liefs,
Wendy

Share