wondergoed lingeriespeciaalzaak

Calida

Calida maakt ondergoed voor mannen en vrouwen en zet voornamelijk in op de hoogste kwaliteit. Ze kiezen voor een natuurlijke look en zijn altijd erg stijlvol. Wie het probeert, wil vaak niets anders meer!

De kwaliteit van Calida is ontegensprekelijk,(maar)om die kwaliteit te bewaren, maken ze gebruik van enkele hoogwaardige stoffen: Swiss Cotton, wol & zijde, microvezel en Tencel. Al deze stoffen hebben hun eigen kenmerken en zijn door Calida geïntegreerd na jarenlang onderzoek.

Swiss Cotton
Swiss Cotton is het resultaat van innovatie en het toonbeeld van kwaliteit. Door extra lange vezels en een zorgvuldige oogst, is dit katoen uitzonderlijk fijn, gemakkelijk in onderhoud en duurzaam. Een heerlijk gevoel, de hele dag lang.

Wol & zijde
Deze hoogwaardige blend van twee stoffen combineert het beste van twee werelden. Wol reguleert lichaamstemperatuur op een natuurlijke wijze en de zijde zorgt voor een heerlijk draagcomfort.

Microvezel
In de Microvezel van Calida zijn fijne zilvermicrodeeltjes verwerkt die onaangename geurtjes remmen. De stof biedt een vocht- en temperatuurregelende werking en voelt toch nog steeds zacht en zijdeachtig aan, de ganse dag lang!

Tencel
Tencel is gemaakt van natuurlijke katoenvezels gewonnen uit bomen en is ideaal voor mensen met een bijzonder gevoelige huid. Tencel neemt veel vocht op, droogt snel en minimaliseert daarnaast de lichaamsgeur.

Calida Wondergoed