welkom welkom welkom!

Lees mijn verhaal

Hieronder kan je het verhaal lezen over hoe Wondergoed Wondergoed is geworden en hoe ik, Wendy, het idee kreeg om Wondergoed te starten. Nu, dat weet je zelf ook al wel, want anders had je niet op de knop gedrukt van de vorige pagina.

Kortom, welkom!
Mijn naam is Wendy Adams en in februari van 2022 opende mijn nieuwe winkel, Wondergoed, haar deuren in Oud-Turnhout. Dat avontuur deel ik nu samen met mijn drie kinderen en mijn partner Tom.

Ondernemen heb ik eigenlijk altijd al gedaan. Toen ik “winkeltje speelde” bracht dat buiten een snoepje of wat vals geld niet veel op. Vanaf mijn 16 jaar deed ik het iets serieuzer en startte ik mijn eigen schoonheidssalon. In het begin nog vanuit de keuken van ons ma en pa, maar ondertussen vanuit mijn eigen stekje in de Van Der Bekenlaan.

Het verhaal van Wendy Adams

Het begon als een passie om mensen te verzorgen, te laten ontspannen en mooi te maken. Dat groeide doorheen de jaren naar een missie en iets wat ik alleen maar kan beschrijven als een deel van mezelf. Die energie kon ik voor een hele lange tijd kwijt in mijn schoonheidssalon, maar ik had ook nog een andere droom te verwezenlijken (zij het met dezelfde passie) en daar begon ik vorig jaar aan.

Gedaan met dagdromen, gedaan met uitstellen. Het was tijd om actie te ondernemen en mijn droom niet alleen uit te spreken (dat was al eng), maar hem ook effectief om te zetten in realiteit. De tweede lockdown omwille van Covid gaf me de mogelijkheid om, na een periode van bezinning weliswaar, aan dat nieuwe avontuur te beginnen met bakken en bakken goesting.

 

Het bleek een avontuur te worden om U tegen te zeggen. Opeens werkte ik samen met heel wat getalenteerde mensen; architect, aannemer, vakmannen, vertegenwoordigers, designers, lingeriestylistes die al jaren in het vak zitten, marketeers en nog heel wat anderen die ik vergeet te vernoemen. Allemaal hadden ze hun eigen expertise en van iedereen heb ik kunnen opsteken, kunnen genieten en kunnen afkijken. Als je je aangesproken voelt door deze tekst, dan wil ik je hier nogmaals bedanken. Merci!

De uitstraling van de winkel was voor mij één van de belangrijkste gegevens, omdat ik mezelf zelden thuis heb gevoeld in een lingeriewinkel. Ik wilde er koste wat het kost voor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak kon voelen bij Wondergoed. Geen drempelvrees en geen gêne hier. Bij Wondergoed kan iedereen met al zijn of haar vragen terecht en voor het hele gezin gesteld raken. Als mama van drie kinderen, weet ik maar al te goed hoe chaotisch het leven kan zijn en ik zou er dus voor zorgen dat Wondergoed een one stop shop zou worden voor alle (w)ondergoednoden, (w)ondergoedvragen en (w)ondermooie klanten.

Zij die me kennen, weten dat ik geen half werk doe, dus je kan ervan op aan dat bediening en kwaliteit voorop staan. Bij ons ga je niet buiten met een BH die niet goed past, een oncomfortabele pyjama of een slecht advies.

Kom thuis bij ons.
Kom thuis bij Wondergoed.

Liefs
Wendy