Wondergoed aanbod: speciaalzaak
Advies en begeleiding in alles dat met ondergoed te maken heeft.

Speciaalzaak Wondergoed

Als mama van drie kinderen weet ik als geen ander hoe chaotisch het leven kan zijn. Daarom willen we u bij Wondergoed zorgen dat u in één winkel terecht kan voor al uw vragen en problemen als het gaat over ondergoed.

Nood aan nieuw ondergoed dat perfect past? Ondergoed nodig voor de kinderen waarin ze zich comfortabel voelen? Een outfit gekocht en bijpassend ondergoed hebben om het nog beter te laten uitkomen? Comfortabele pyjama nodig om je nachtrust te verbeteren? Of iets specialer om dat intieme moment te delen met je partner? Wondergoed is er voor al deze scenario’s en nog veel meer dan dat. Het beste is dat ik je begeleid in je zoektocht en je advies kan geven in pasvorm, maat, kleur en stijl.

Kom thuis bij ons!

Wendy Adams

Aangenaam

Mijn naam is Wendy en het is mijn missie met Wondergoed om jou te begeleiden in je zoektocht naar het juiste ondergoed. Die missie neem ik ter harte en ik hoop je snel te mogen verwelkomen met al je vragen en problemen!

Wij helpen je graag verder!

Kom langs in de lingerie speciaalzaak in Oud-Turhout of  maak een afspraak om in alle rust onze aanpak en ons aanbod te ontdekken.

 Openingsuren Wondergoed

Dinsdag tot vrijdag
09u30 – 12u00 en 13u00 – 18u00
zaterdag
10u00 – 17u00

zondag en maandag gesloten

Wondergoed speciaalzaak Oud-Turnhout
Ik heb er alles aan gedaan om mijn speciaalzaak te laten voelen als thuiskomen. Zelf voelde ik me zelden op mijn gemak in een lingeriewinkel en dat wilde ik koste wat het kost vermijden. Als je binnenkomt voel je meteen een huiselijke sfeer. We hebben gekozen voor kalmerend wit, afgewerkt met een gouden randje (want bij ons is iedereen goud), er ligt een tapijtje voor de gezelligheid, de paskamers zijn gemaakt van rustieke eiken deuren en je wordt telkens begroet door een vertrouwd gezicht.
Kom thuis bij ons!
Wendy Adams
zaakvoerster